

Board of Directors Meeting Agenda

Thursday, March 20, 2025 10:00 am – 12:00 pm

Approval of Meeting Minutes from January 23, 2025 Meeting	Tab 1	10:00 – 10:05 (5 minutes)
Update from Chair and CEO	To be presented	10:05 – 10:15 (10 minutes)
Presented by: Secretary Rebecca Tepper and Dr. Emily Reichert		
Update: MassCEC Budget to Actuals FY2025 Q2 YTD and Forecast	Tab 2	10:15 – 10:40 (25 minutes)
Presented by: Jaclyn Leslie, Chief Financial Officer		
Update: FY25 Q1-Q2 Organizational Metrics Presented by Sarah Kostecki, Director of Data and Business Intelligence	Tab 3	10:40–10:45 (5 minutes)
Update: Wind Technology Testing Center Presented by: Rahul Yarala, Executive Director	Tab 4	10:45 - 11:05 (20 minutes)
Update: Production Tracking System Presented by: Erica Hines, Senior Director	Tab 5	11:05 – 11:20 (15 minutes)
Authorization: Reallocation of ARPA Clean Energy Investment Trust Funds Presented by: Bruce Carlisle, Managing Director	Tab 6	11:20 – 11:30 (10 minutes)
Update: New Bedford Marine Commerce Terminal Presented by: Tim Griffin, NBMCT Director, Bruce Carlisle, Managing Director	Tab 7	11:30 – 11:50 (20 minutes)
Executive Session: New Bedford Marine Commerce Terminal	Tab 8	11:50 – 12:00 (10 minutes)