

Board of Directors Meeting Agenda

Thursday, May 16, 2024 10:00 am – 12:30 pm

Approval of Meeting Minutes from March 20, 2024 and April 10, 2024 Meetings	Tab 1	10:00 – 10:05 (5 minutes)
Update from Chair and CEO <i>Presented by: Secretary Rebecca Tepper and Dr. Emily Reichert</i>	To be presented	10:05 – 10:15 (10 minutes)
MassCEC FY25 Budget Overview Presented by: Jaclyn Leslie, CFO and Dr. Emily Reichert, CEO	Tab 2	10:15 – 10:45 (30 minutes)
Potential Funding for Greentown Collaborative, Inc. Presented by: Secretary Yvonne Hao, Secretary Rebecca Tepper Executive Session: Discussion of trade secrets, or commercial or financial information or the competitive position in a particular field or endeavor regarding potential provision of collateral support to Greentown Collaborative	Tab 3	10:45 – 11:40 (55 minutes)
Solar for All Program Authorization Presented by: Kelsey Read, Program Director	Tab 3	11:40 – 12:10 (30 minutes)
Authorization of ARPA Funds Reassignment for Existing Programs Presented by: Leslie Nash, Program Director	Tab 4	12:10 – 12:20 (10 minutes)
Project Update: Clean Energy and Climate Economic Development Implementation Plan <i>Presented by: Leslie Nash, Program Director</i>	Tab 5	12:20 – 12:30 (10 minutes)
FY24 Q1 – Q3 Organizational Metrics (sent via email)		